De Juffies - founders

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht maar ook als intern begeleider. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en enthousiast en weet door diverse werkvormen goed aan te sluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

  • icon

Marlies Dersjant

Marlies Dersjant
Marlies is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Ook zij heeft ervaring als leerkracht en als intern begeleider. Marlies heeft de Pabo afgerond en de Master Special Educational Needs. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Door de toewijding en positieve benadering haalt Marlies het beste in kinderen naar boven.

Telefonisch bereikbaar via: 06-45 35 48 83

  • icon

Evelien Prot

Evelien Prot
Evelien is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht als intern begeleider. Qua opleidingen heeft zij de Pabo en de Master Onderwijskunde afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Evelien haar kracht is de humor die ze in haar leerwijze verwerkt, wat ervoor zorgt dat kinderen spelenderwijs leren.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 06 45 60

De Juffies is in 2014 opgericht door Romy Bergisch, Marlies Dersjant en Evelien Prot. Drie leerkrachten uit Amsterdam en Badhoevedorp die alle drie al jaren werkzaam zijn in het basisonderwijs. Door de grote klassen en de hoge eisen die aan kinderen gesteld worden zagen wij dat kinderen zich niet allemaal even makkelijk ontwikkelden. Het idee van bijles en hulp bij leerproblemen ontstond dan ook vanuit liefde voor het onderwijs.

Doordat wij allen nog steeds werkzaam zijn in een school, kennen wij de leerlijnen van de verschillende basisvakken en weten we welke hulp werkt. Het team van De Juffies beschikt over meerdere expertises vanuit verschillende masters.

Alle medewerkers zijn in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag.