De Juffies - founders

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan tien jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Marlies Dersjant

Marlies Dersjant
Marlies is al meer dan tien jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Ook zij heeft ervaring als leerkracht en als intern begeleider. Marlies heeft de Pabo afgerond en de Master Special Educational Needs. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Door de toewijding en positieve benadering haalt Marlies het beste in kinderen naar boven.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 46 47 24

Marlies' eigenschappen

behulpzaam
100%

sociaal
100%

positief ingesteld
100%

Empathisch
100%

 

Evelien Prot

Evelien Prot
Evelien is al meer dan tien jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht als intern begeleider. Qua opleidingen heeft zij de Pabo en de Master Onderwijskunde afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Evelien haar kracht is de humor die ze in haar leerwijze verwerkt, wat ervoor zorgt dat kinderen spelenderwijs leren.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 06 45 60

Eveliens eigenschappen

geduldig
100%

oplossingsgericht
100%

betrouwbaar
100%

enthousiast
100%

De Juffies is in 2014 opgericht door Romy Bergisch, Marlies Dersjant en Evelien Prot. Drie leerkrachten uit Amsterdam en Badhoevedorp die alle drie al jaren werkzaam zijn in het basisonderwijs. Door de grote klassen en de hoge eisen die aan kinderen gesteld worden zagen wij dat kinderen zich niet allemaal even makkelijk ontwikkelden. Het idee van bijles en hulp bij onderwijsproblemen ontstond dan ook vanuit liefde voor het onderwijs.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met twee locaties en zeven medewerkers (allen met een pedagogische achtergrond). Doordat wij allen nog steeds werkzaam zijn in een school, kennen wij de leerlijnen van de verschillende basisvakken en weten we welke hulp werkt. Het team van De Juffies beschikt over meerdere expertises vanuit verschillende masters. Alle medewerkers zijn in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag.