Badhoevedorp2018-06-08T09:18:01+00:00
De Juffies - Badhoevedorp

In januari 2018 bestaat De Juffies alweer vier jaar. Sinds november 2014 zitten wij in Badhoevedorp in sportcentrum De Wildenhorst. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De juffies - badhoevedorp

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

Maak kennis met alle juffies van Badhoevedorp.

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan tien jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Lieke Sleper

Lieke Sleper
Na het afronden van de PABO is Lieke drie jaar werkzaam geweest als leerkracht van verschillende groepen in het basisonderwijs. Nu maakt ze een nieuwe stap in het onderwijs door een opleiding te volgen in Remedial Teaching en daarnaast te werken bij De Juffies. Lieke straalt naar de leerlingen geduld en positivisme uit en sluit hierbij goed aan bij de behoeftes van een kind.

Telefonisch bereikbaar via: 06 51 30 38 42

Monique de Boer

Monique de Boer
Monique is al tien jaar werkzaam als leerkracht in het speciaal basisonderwijs. Monique heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Zij heeft ervaring in het werken met kinderen met verschillende onderwijsbehoeften en in het bijzonder met kinderen met dyslexie of waarbij vermoedens van dyslexie zijn. Binnen De Juffies verzorgt Monique de dyslexiebehandeling Aamigo. De werkwijze van Monique is gericht op een positieve en gedifferentieerde aanpak die aansluit bij de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 35 91 63

Demi van der Meer

Demi van der Meer
Mijn naam is Demi en ik ben inmiddels tweedejaars Pabo-student aan Inholland in Haarlem. Voorafgaand aan de Pabo heb ik de opleiding Onderwijsassistent afgerond. Door mijn enthousiasme en leergierigheid pak ik graag uitdagingen aan. Zo ook het werken bij De Juffies. Mijn enthousiasme en leergierigheid hoop ik over te brengen op de kinderen om uiteindelijk onze doelen te behalen. De doelen behaal je niet alleen, dat doen we samen.

Telefonisch bereikbaar op: 06 22 43 22 42

Juliette Schaar

Juliette Schaar
Hoi! Mijn naam is Juliette en ik ben derdejaars student op de iPabo waar ik mij nu specialiseer in het speciaal basisonderwijs.
Al van kleins af aan wil ik juf worden, door het stagelopen en het lesgeven aan kinderen wordt mijn droom steeds meer werkelijkheid.
Ik vind het leuk om kinderen te motiveren en spelenderwijs stof aan te reiken. Ik heb veel geduld en neem de tijd om de kinderen te helpen en de stof onder de knie te krijgen op hun eigen manier.
Ik hoop dat de kinderen veel van mij zullen leren en ik ook van hen!

Telefonisch bereikbaar op 06 81 23 15 93

Itha Korzec

Itha Korzec
Ik ben Itha en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en ik ben van Nederlandse afkomst.
Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding, ik doe de Pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop inmiddels anderhalf jaar stage in het basisonderwijs in Watergraafsmeer, dit is mij erg goed bevallen. Omdat ik mij graag wil ontwikkelen in differentiatie en diversiteit ga ik ook stage lopen in het speciaal onderwijs, om hierin nieuwe ervaringen op te doen. Elke dag is anders en ik vind het werken en leren met kinderen een betekenisvol beroep. Naast mijn educatieve ervaring met kinderen heb ik op pedagogisch en organisatorisch gebied ervaring door gewerkt te hebben als nanny en kids party planner. Ik ben in de omgang met kinderen sociaal en spontaan. Het belangrijkste vind ik dat een kind bij mij op zijn of haar gemak is.

Telefonisch bereikbaar op 06-55 52 32 98

Locatie Badhoevedorp

Adres:
Sportcentrum de Wildenhorst
Sloterweg 301
1171 VB Badhoevedorp
06-12841295

Openingstijden
Maandag – vrijdag
Met toestemming van school bieden wij ook onder schooltijd bijles.

Bijlesperiodes 2017-2018
4 Sept – 20 okt
30 okt – 22 dec
8 Jan – 23 feb
5 Maart – 26 april
14 Mei – 20 juli

CONTACT

Activiteiten

  • Sterker Staan: Start woensdag 12 juni 2018