De Juffies - Badhoevedorp

De locatie in Badhoevedorp sluit per 1 januari.

De juffies - badhoevedorp

Maak kennis met alle juffies van Badhoevedorp:

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan tien jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Amanda ter Beek

Amanda ter Beek
Mijn naam is Amanda, ik heb de bachelor Pedagogische wetenschappen en de master Klinische ontwikkelingspsychologie afgerond. Als klein kind vond ik het al leuk om anderen taakjes uit te leggen en sinds enkele jaren begeleid ik kinderen met leerproblemen. Mijn interesse gaat uit naar het begeleiden van kinderen met een (vermoeden van) dyslexie, dyscalculie en faalangst. Om die reden ga ik nog cursussen en opleidingen volgen om deze kinderen nog beter te kunnen helpen. Ik kijk samen met een kind naar wat al goed gaat en hoe we de dingen die nog een beetje moeilijk zijn kunnen aanpakken.

Telefonisch bereikbaar via: 06 57 02 47 35

Anouk de Boer

Anouk de Boer
Ik ben Anouk en volg op dit moment jaar drie van de pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb door het stage lopen en invallen op verschillende scholen in Amsterdam en in het buitenland veel praktijkervaring opgedaan die ik kan inzetten tijdens het geven van de bijlessen. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen iets te leren en samen met het kind te kijken naar het plan van aanpak. Ieder kind leert anders en juist daarom is het belangrijk om op de leerbehoeften en leerstrategieën aan te sluiten voor een fijn gevoel en een goed resultaat. Ik werk graag samen met het kind aan een duidelijk doel en ik zal mijn enthousiasme, kennis en empathie inzetten om ‘ons’ doel te bereiken.

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 87 36 69

Itha Korzec

Itha Korzec
Ik ben Itha en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding, ik doe de Pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat ik mij graag wil ontwikkelen in differentiatie en diversiteit ga ik ook stage lopen in het speciaal onderwijs, om hierin nieuwe ervaringen op te doen. Elke dag is anders en ik vind het werken en leren met kinderen een betekenisvol beroep. Naast mijn educatieve ervaring met kinderen heb ik op pedagogisch en organisatorisch gebied ervaring door gewerkt te hebben als nanny en kids party planner. Ik ben in de omgang met kinderen sociaal en spontaan. Het belangrijkste vind ik dat een kind bij mij op zijn of haar gemak is.

Telefonisch bereikbaar op 06-55 52 32 98

Locatie Badhoevedorp

Adres:
Sportcentrum de Wildenhorst
Sloterweg 301
1171 VB Badhoevedorp
06-12841295

Openingstijden
maandag – donderdag
13.00 – 19.30 uur

CONTACT