De Juffies - Badhoevedorp

In januari 2019 bestaat De Juffies alweer vijf jaar. Sinds november 2014 zitten wij in Badhoevedorp in sportcentrum De Wildenhorst. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De juffies - badhoevedorp

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

Maak kennis met alle juffies van Badhoevedorp:

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan tien jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Monique de Boer

Monique de Boer
Monique is al tien jaar werkzaam als leerkracht in het speciaal basisonderwijs. Monique heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Zij heeft ervaring in het werken met kinderen met verschillende onderwijsbehoeften en in het bijzonder met kinderen met dyslexie of waarbij vermoedens van dyslexie zijn. Binnen De Juffies verzorgt Monique de dyslexiebehandeling Aamigo. De werkwijze van Monique is gericht op een positieve en gedifferentieerde aanpak die aansluit bij de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 35 91 63

Juliette Schaar

Juliette Schaar
Hoi! Mijn naam is Juliette en ik ben derdejaars student op de iPabo waar ik mij nu specialiseer in het speciaal basisonderwijs.
Al van kleins af aan wil ik juf worden, door het stagelopen en het lesgeven aan kinderen wordt mijn droom steeds meer werkelijkheid.
Ik vind het leuk om kinderen te motiveren en spelenderwijs stof aan te reiken. Ik heb veel geduld en neem de tijd om de kinderen te helpen en de stof onder de knie te krijgen op hun eigen manier.
Ik hoop dat de kinderen veel van mij zullen leren en ik ook van hen!

Telefonisch bereikbaar op 06 81 23 15 93

Itha Korzec

Itha Korzec
Ik ben Itha en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en ik ben van Nederlandse afkomst.
Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding, ik doe de Pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop inmiddels anderhalf jaar stage in het basisonderwijs in Watergraafsmeer, dit is mij erg goed bevallen. Omdat ik mij graag wil ontwikkelen in differentiatie en diversiteit ga ik ook stage lopen in het speciaal onderwijs, om hierin nieuwe ervaringen op te doen. Elke dag is anders en ik vind het werken en leren met kinderen een betekenisvol beroep. Naast mijn educatieve ervaring met kinderen heb ik op pedagogisch en organisatorisch gebied ervaring door gewerkt te hebben als nanny en kids party planner. Ik ben in de omgang met kinderen sociaal en spontaan. Het belangrijkste vind ik dat een kind bij mij op zijn of haar gemak is.

Telefonisch bereikbaar op 06-55 52 32 98

Amanda ter Beek

Amanda ter Beek
Mijn naam is Amanda, ik heb de bachelor Pedagogische wetenschappen en de master Klinische ontwikkelingspsychologie afgerond. Als klein kind vond ik het al leuk om anderen taakjes uit te leggen en sinds enkele jaren begeleid ik kinderen met leerproblemen. Mijn interesse gaat uit naar het begeleiden van kinderen met een (vermoeden van) dyslexie, dyscalculie en faalangst. Om die reden ga ik nog cursussen en opleidingen volgen om deze kinderen nog beter te kunnen helpen. Ik kijk samen met een kind naar wat al goed gaat en hoe we de dingen die nog een beetje moeilijk zijn kunnen aanpakken.

Telefonisch bereikbaar via: 06 57 02 47 35

Locatie Badhoevedorp

Adres:
Sportcentrum de Wildenhorst
Sloterweg 301
1171 VB Badhoevedorp
06-12841295

Openingstijden
maandag – donderdag
13.00 – 19.30 uur

Bijlesperiodes 2018-2019
3 sept – 19 okt
29 okt – 21dec
7 jan – 15 feb
25 feb – 18 april
6 mei – 12 juli
CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan: voorjaar 2019, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden