De Juffies - Amsterdam

In januari 2019 bestaat De Juffies Amsterdam alweer vijf jaar. Sinds twee jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan tien jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Marlies Dersjant

Marlies Dersjant
Marlies is al meer dan tien jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Ook zij heeft ervaring als leerkracht en als intern begeleider. Marlies heeft de Pabo afgerond en de Master Special Educational Needs. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Door de toewijding en positieve benadering haalt Marlies het beste in kinderen naar boven.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 46 47 24

Marlies' eigenschappen

behulpzaam
100%

sociaal
100%

positief ingesteld
100%

Empathisch
100%

 

Evelien Prot

Evelien Prot
Evelien is al meer dan tien jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht als intern begeleider. Qua opleidingen heeft zij de Pabo en de Master Onderwijskunde afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Evelien haar kracht is de humor die ze in haar leerwijze verwerkt, wat ervoor zorgt dat kinderen spelenderwijs leren.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 06 45 60

Eveliens eigenschappen

geduldig
100%

oplossingsgericht
100%

betrouwbaar
100%

enthousiast
100%

Itha Korzec

Itha Korzec
Ik ben Itha en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding, ik doe de Pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat ik mij graag wil ontwikkelen in differentiatie en diversiteit ga ik ook stage lopen in het speciaal onderwijs, om hierin nieuwe ervaringen op te doen. Elke dag is anders en ik vind het werken en leren met kinderen een betekenisvol beroep. Naast mijn educatieve ervaring met kinderen heb ik op pedagogisch en organisatorisch gebied ervaring door gewerkt te hebben als nanny en kids party planner. Ik ben in de omgang met kinderen sociaal en spontaan. Het belangrijkste vind ik dat een kind bij mij op zijn of haar gemak is.

Telefonisch bereikbaar op 06-55 52 32 98

Mathilde Brusche

Mathilde Brusche
Ik ben Mathilde en ik ben 20 jaar. Ik woon in Utrecht maar studeer in Amsterdam. Ik ga nu naar het derde jaar van de Pabo en ik heb ervoor gekozen om mij dit jaar te gaan specialiseren in het jonge kind. Voor mijn studie loop ik elke week stage op een basisschool en vind het daarom erg leuk om daarnaast ook nog bijles te geven aan kinderen. Ik hoop de kinderen met veel plezier verder te helpen in hun leerontwikkeling!

Telefonisch bereikbaar via: 06  248 52 102

Floortje Dal

Floortje Dal
Ik ben Floortje en ik ben sinds dit schooljaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Daarnaast ben ik al sinds januari 2016 werkzaam bij De Juffies en dit doe ik met ontzettend veel plezier. Ik ben enthousiast en geduldig en ik laat kinderen graag groeien in hun zelfvertrouwen en vaardigheden. Telefonisch bereikbaar via: 06 23 53 81 19

Else Meurs

Else Meurs
Mijn naam is Else en ik ben 25 jaar. Ik zit in mijn derde jaar op de Pabo en heb ervoor gekozen om mij te specialiseren in het oudere kind. Naast het stage lopen op een Amsterdamse school vind ik het leuk om werkzaam te zijn als bijlesdocent. Ik doe dit met plezier en vind het leuk om de kinderen te zien groeien, zowel op didactisch als pedagogisch niveau. Ik hoop de kinderen te kunnen helpen bij hun leerontwikkeling!

Telefonisch bereikbaar via: 06-57017749

 

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2018-2019
3 sept – 19 okt
29 okt – 21dec
7 jan – 15 feb
25 feb – 18 april
6 mei – 12 juli

CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan: januari 2019, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden