De Juffies - Amsterdam

In januari 2020 bestaat De Juffies Amsterdam alweer zes jaar. Sinds drie jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Suzanna Kalaidjan

Suzanna Kalaidjan
Mijn naam is Suzanna Kalaidjan. Ik heb Pedagogische Wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens (vrijwilligers)werk en stages heb ik gewerkt met basisschoolleerlingen. Ik heb onder andere ervaring met het geven van bijles aan leerlingen en groepjes leerlingen in de basisschoolleeftijd. Het geven van bijles aan kinderen vind ik erg leuk, aangezien ik graag een bijdrage lever aan het stimuleren van hun ontwikkeling.
Het geven van bijles zet ik dan ook graag voort bij De Juffies!

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 41 96 33

Noah

Noah
Mijn naam is Noah en ik studeer Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie kwam ik niet alleen achter mijn passie voor werken met mensen en maar specifiek met kinderen. Ik ben inmiddels 3 jaar actief geweest als jongerencoach in het speciaal onderwijs en ga nu met plezier aan de slag als Juffie! Ik vind het belangrijk kinderen te helpen met zelfvertrouwen en te laten inzien dat er niks is wat ze niet kunnen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 24 13 69 45

Babette Gerritsen

Babette Gerritsen

Mijn naam is Babette en ik ben in Amsterdam komen wonen voor mijn studie aan de universiteit. Hier ben ik bezig met de premaster Orthopedagogiek. In februari 2021 ben ik afgestudeerd aan de Pabo, waarna ik een paar maanden voor de klas heb mogen staan. Omdat ik toch nog iets extra’s zocht, ben ik begonnen met mijn studie aan de universiteit. Aangezien mijn passie ligt in het basisonderwijs, ben ik ontzettend blij om te mogen werken bij de Juffies. Kinderen mogen bijstaan in hun ontwikkeling en de groei samen doormaken. Ik vind het belangrijk om met de kinderen in een veilige, positieve omgeving te werken en vanuit daar vooral plezier te beleven in het leren!

Telefonisch bereikbaar via: 06 37 56 62 71

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2021-2022:

23 aug – 15 okt periode 1
25 okt – 24 dec periode 2
10 jan – 18 feb periode 3
28 feb – 22 april periode 4
9 mei – 15 juli periode 5

CONTACT

Activiteiten
Begrijpend lezen boost start op 12 mei, graag individueel aanmelden via info@dejuffies.com