De Juffies - Amsterdam

In januari 2020 bestaat De Juffies Amsterdam alweer zes jaar. Sinds drie jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Suzanna Schaap

Suzanna Schaap
Mijn naam is Suzanna Schaap en ik heb Ecologische Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel doe ik de premaster Orthopedagogiek. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende stageorganisaties en heb ik kinderen ondersteund om zich op zowel cognitief- als sociaal-emotioneel vlak te ontwikkelen. Dit hoop ik tijdens het bijles geven voort te zetten. Ik ben sociaal, enthousiast en geduldig en vind het belangrijk dat ik een goede, vertrouwelijke band opbouw met de kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 41 96 33

Claire Vossen

Claire Vossen

Claire Vossen
Mijn naam is Claire Vossen. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de UvA in Amsterdam. Ik heb de minor Kinderrechten en Forensische Jeugdzorg gevolgd aan de faculteit der Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Ik ben altijd dol geweest op kinderen en werk graag met ze samen door op te passen, hockeytraining te geven en nu ook bijles te geven. Ik ben een behulpzaam en sociaal persoon en kan niet wachten om de kinderen bij De Juffies te gaan helpen met hun struikelblokken op school!

Telefonisch bereikbaar via: 06 46 67 29 07

Doris Mathot

Doris Mathot
Mijn naam is Doris Mathot. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds mijn dertiende pas ik op kinderen en daardoor ben ik gaan beseffen dat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Om deze reden ben ik gaan studeren aan de PABO. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en ik vind het onwijs leuk om nu bij de Juffies te werken! Zo kan ik kinderen helpen met datgene waar zij moeite mee hebben en gelijk een goed gevoel meegeven naar huis!

Telefonisch bereikbaar via: 06 41 19 65 46

Mathilde Brusche

Mathilde Brusche
Mijn naam is Mathilde Brusche. In het verleden heb ik twee jaar aan de PABO gestudeerd en momenteel zit ik in het tweede jaar van Communicatie aan de Hogeschool van Utrecht. Door mijn verschillende stages op scholen en eerdere werkzaamheden bij De Juffies heb ik veel ervaring in het werken met kinderen en de verschillende leerlijnen op school. Tijdens de bijlessen vind ik het belangrijk dat de kinderen op een positieve manier hulp krijgen, waarna ze met een goed en voldaan gevoel weer naar huis gaan.

Telefonisch bereikbaar via: 06 24 85 21 02

Danique Born

Danique Born

Danique Born
Mijn naam is Danique Born. Ik ben opgegroeid in Hilversum en woon sinds 2019 in Amsterdam. Ik studeer nu Science, Business & Innovation aan de VU. School is mij (gelukkig) met veel plezier en gemak afgegaan. Door het werk bij De Juffies kan ik anderen laten zien dat leren/school ook leuk kan zijn! Kinderen zullen dan meer zelfvertrouwen krijgen, wat ik het allermooiste vind om te zien.

Telefonisch bereikbaar via: 06 43 87 11 09

Julia Markus

Julia Markus

Julia Markus
Hi, ik ben Julia! Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. ‘Later als ik groot ben’ wil ik graag advocaat worden. Voor nu kijk ik er naar uit om kinderen te ondersteunen waar nodig en (weer) enthousiast te maken over het leren van breuken, optelsommen, meewerkend voorwerp en nog veel meer!

Telefonisch bereikbaar via: 06 52 45 11 58

Bobbie Canters

Bobbie Canters

Bobbie Canters
Mijn naam is Bobbie Canters en momenteel studeer ik Creative Business. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en heb daar altijd op kinderen gepast. Toen ik naar Amsterdam kwam om te studeren, bleef ik dit doen en gaf ik ook bijles aan jongeren. Ik vind dit onwijs leuk om te doen en hoop in de bijles de kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling!

Telefonisch bereikbaar via: 06 41 73 37 27

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2020-2021:
17 aug – 9 okt periode 1
19 okt – 18 dec periode 2
4 jan – 19 feb periode 3
1 maart – 30 april periode 4
10 mei – 9 juli periode 5
CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan start januari 2021, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden