De Juffies - Amsterdam

In januari 2020 bestaat De Juffies Amsterdam alweer zes jaar. Sinds drie jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht maar ook als intern begeleider. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en enthousiast en weet door diverse werkvormen goed aan te sluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

  • icon

Marlies Dersjant

Marlies Dersjant
Marlies is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Ook zij heeft ervaring als leerkracht en als intern begeleider. Marlies heeft de Pabo afgerond en de Master Special Educational Needs. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Door de toewijding en positieve benadering haalt Marlies het beste in kinderen naar boven.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 46 47 24

 

  • icon

Evelien Prot

Evelien Prot
Evelien is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht als intern begeleider. Qua opleidingen heeft zij de Pabo en de Master Onderwijskunde afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Evelien haar kracht is de humor die ze in haar leerwijze verwerkt, wat ervoor zorgt dat kinderen spelenderwijs leren.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 06 45 60

Suzanna Schaap

Suzanna Schaap
Mijn naam is Suzanna Schaap en ik heb Ecologische Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel doe ik de premaster Orthopedagogiek. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende stageorganisaties en heb ik kinderen ondersteund om zich op zowel cognitief- als sociaal-emotioneel vlak te ontwikkelen. Dit hoop ik tijdens het bijles geven voort te zetten. Ik ben sociaal, enthousiast en geduldig en vind het belangrijk dat ik een goede, vertrouwelijke band opbouw met de kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 41 96 33

Shally Weegenhuisen

Shally Weegenhuisen
Mijn naam is Shally Weegenhuisen en momenteel studeer ik aan de Universiteit van Amsterdam en volg daar de master voor Orthopedagogische Wetenschappen. Hiervoor heb ik de PABO afgerond en enkele jaren als leerkracht gewerkt op een basisschool. Tijdens mijn studie leer ik hoe ik met leerlingen om moet gaan die in hun ontwikkeling stagneren. Deze nieuwe kennis zet ik ook in tijdens mijn werkzaamheden bij De Juffies. Daarnaast ben ik positief ingesteld en kijk ik goed naar wat een kind nodig heeft.

Telefonisch bereikbaar via: 06 51 14 03 40

Doris Mathot

Doris Mathot
Mijn naam is Doris Mathot. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds mijn dertiende pas ik op kinderen en daardoor ben ik gaan beseffen dat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Om deze reden ben ik gaan studeren aan de PABO. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en ik vind het onwijs leuk om nu bij de Juffies te werken! Zo kan ik kinderen helpen met datgene waar zij moeite mee hebben en gelijk een goed gevoel meegeven naar huis!

Telefonisch bereikbaar via: 06 41 19 65 46

Mathilde Brusche

Mathilde Brusche
Mijn naam is Mathilde Brusche. In het verleden heb ik twee jaar aan de PABO gestudeerd en momenteel zit ik in het tweede jaar van Communicatie aan de Hogeschool van Utrecht. Door mijn verschillende stages op scholen en eerdere werkzaamheden bij De Juffies heb ik veel ervaring in het werken met kinderen en de verschillende leerlijnen op school. Tijdens de bijlessen vind ik het belangrijk dat de kinderen op een positieve manier hulp krijgen, waarna ze met een goed en voldaan gevoel weer naar huis gaan.

Telefonisch bereikbaar via: 06 24 85 21 02

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2020-2021:
17 aug – 9 okt periode 1
19 okt – 18 dec periode 2
4 jan – 19 feb periode 3
1 maart – 30 april periode 4
10 mei – 9 juli periode 5
CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan start januari 2021, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden