De Juffies - Amsterdam

In januari 2019 bestaat De Juffies Amsterdam alweer vijf jaar. Sinds twee jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan tien jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Marlies Dersjant

Marlies Dersjant
Marlies is al meer dan tien jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Ook zij heeft ervaring als leerkracht en als intern begeleider. Marlies heeft de Pabo afgerond en de Master Special Educational Needs. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Door de toewijding en positieve benadering haalt Marlies het beste in kinderen naar boven.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 46 47 24

Marlies' eigenschappen

behulpzaam
100%

sociaal
100%

positief ingesteld
100%

Empathisch
100%

 

Evelien Prot

Evelien Prot
Evelien is al meer dan tien jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht als intern begeleider. Qua opleidingen heeft zij de Pabo en de Master Onderwijskunde afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Evelien haar kracht is de humor die ze in haar leerwijze verwerkt, wat ervoor zorgt dat kinderen spelenderwijs leren.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 06 45 60

Eveliens eigenschappen

geduldig
100%

oplossingsgericht
100%

betrouwbaar
100%

enthousiast
100%

Itha Korzec

Itha Korzec
Ik ben Itha en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en ik ben van Nederlandse afkomst.
Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding, ik doe de Pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop inmiddels anderhalf jaar stage in het basisonderwijs in Watergraafsmeer, dit is mij erg goed bevallen. Omdat ik mij graag wil ontwikkelen in differentiatie en diversiteit ga ik ook stage lopen in het speciaal onderwijs, om hierin nieuwe ervaringen op te doen. Elke dag is anders en ik vind het werken en leren met kinderen een betekenisvol beroep. Naast mijn educatieve ervaring met kinderen heb ik op pedagogisch en organisatorisch gebied ervaring door gewerkt te hebben als nanny en kids party planner. Ik ben in de omgang met kinderen sociaal en spontaan. Het belangrijkste vind ik dat een kind bij mij op zijn of haar gemak is.

Telefonisch bereikbaar op 06-55 52 32 98

Mathilde Brusche

Mathilde Brusche
Ik ben Mathilde en ik ben 20 jaar. Ik woon in Utrecht maar studeer in Amsterdam. Ik ga nu naar het derde jaar van de Pabo en ik heb ervoor gekozen om mij dit jaar te gaan specialiseren in het jonge kind. Voor mijn studie loop ik elke week stage op een basisschool en vind het daarom erg leuk om daarnaast ook nog bijles te geven aan kinderen. Ik hoop de kinderen met veel plezier verder te helpen in hun leerontwikkeling!

Telefonisch bereikbaar via: 06 57 01 99 99

Floortje Dal

Floortje Dal
Ik ben Floortje en ik ben sinds dit schooljaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Daarnaast ben ik al sinds januari 2016 werkzaam bij De Juffies en dit doe ik met ontzettend veel plezier. Ik ben enthousiast en geduldig en ik laat kinderen graag groeien in hun zelfvertrouwen en vaardigheden. Telefonisch bereikbaar via: 06 23 53 81 19

Anouk de Boer

Anouk de Boer
Ik ben Anouk en volg op dit moment jaar drie van de pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb door het stage lopen en invallen op verschillende scholen in Amsterdam en in het buitenland veel praktijkervaring opgedaan die ik kan inzetten tijdens het geven van de bijlessen. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen iets te leren en samen met het kind te kijken naar het plan van aanpak. Ieder kind leert anders en juist daarom is het belangrijk om op de leerbehoeften en leerstrategieën aan te sluiten voor een fijn gevoel en een goed resultaat. Ik werk graag samen met het kind aan een duidelijk doel en ik zal mijn enthousiasme, kennis en empathie inzetten om ‘ons’ doel te bereiken.

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 87 36 69

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2018-2019
3 sept – 19 okt
29 okt – 21dec
7 jan – 15 feb
25 feb – 18 april
6 mei – 12 juli

CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan: januari 2019, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden