De Juffies - Amsterdam

In januari 2020 bestaat De Juffies Amsterdam alweer zes jaar. Sinds drie jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Suzanna Kalaidjan

Suzanna Kalaidjan
Mijn naam is Suzanna Kalaidjan. Ik heb Pedagogische Wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens (vrijwilligers)werk en stages heb ik gewerkt met basisschoolleerlingen. Ik heb onder andere ervaring met het geven van bijles aan leerlingen en groepjes leerlingen in de basisschoolleeftijd. Het geven van bijles aan kinderen vind ik erg leuk, aangezien ik graag een bijdrage lever aan het stimuleren van hun ontwikkeling.
Het geven van bijles zet ik dan ook graag voort bij De Juffies!

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 41 96 33

Noah

Noah
Mijn naam is Noah en ik studeer Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie kwam ik niet alleen achter mijn passie voor werken met mensen en maar specifiek met kinderen. Ik ben inmiddels 3 jaar actief geweest als jongerencoach in het speciaal onderwijs en ga nu met plezier aan de slag als Juffie! Ik vind het belangrijk kinderen te helpen met zelfvertrouwen en te laten inzien dat er niks is wat ze niet kunnen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 24 13 69 45

Mariam Bouichrat

Mariam Bouichrat

Hoi, ik ben Mariam en ik ben tweedejaars pabostudent aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben in mijn eerste jaar gelijk begonnen met stage lopen op een basisschool. Dit vond ik erg leuk en het was fijn om gelijk al te ervaren hoe het lesgeven is. Toen ik de kans kreeg om bij De Juffies bijles te komen geven vond ik dit een mooie stap in mijn carrière. Ik vind het erg fijn om wat voor een ander te betekenen en de kinderen te kunnen helpen waar nodig. Ik heb dan ook erg veel zin om te beginnen met bijles geven bij De Juffies!

Telefonisch bereikbaar via: 06 14 28 96 84

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2021-2022:

23 aug – 15 okt periode 1
25 okt – 24 dec periode 2
10 jan – 18 feb periode 3
28 feb – 22 april periode 4
9 mei – 15 juli periode 5

CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan start januari 2021, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden