De Juffies - Amsterdam

In januari 2020 bestaat De Juffies Amsterdam alweer zes jaar. Sinds drie jaar zitten wij in een prachtig hoekpand op de Newtonstraat 4 in de Watergraafsmeer. Kinderen uit het basisonderwijs en leerlingen uit de onderbouw voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht.

De Juffies - Newtonstraat Amsterdam

Niet alleen bieden wij hier bijlessen (individueel en in een groepje) en huiswerkbegeleiding. Ook geven wij hier beelddenktrainingen en faalangstreductietrainingen. Daarnaast organiseren wij opfrisavonden voor leerlingen. Je kan hierbij denken aan breuken, klokkijken, werkwoordspelling etc.

Bij De Juffies werken wij met periodes. Iedere periode loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. Kijk rechts voor actuele data.

“Het helpt een kind echt verder qua resultaten en ook qua zelfvertrouwen. Iedereen bij De Juffies is aardig en positief!” (ouder van leerling)

Maak kennis met alle juffies van Amsterdam:

Romy Bergisch

Romy Bergisch
Romy is al meer dan 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs in Amsterdam en Badhoevedorp. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht maar ook als intern begeleider. Momenteel is zij werkzaam als leerkracht van groep 3. Romy heeft de Pabo, de Master Special Educational Needs en de Master Orthopedagogiek afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Romy is open en pragmatisch ingesteld waardoor zij goed kan aansluiten bij de behoeften van kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 12 84 12 95

Romy's eigenschappen

sociaal
100%

flexibel
100%

motivator
100%

energiek
100%

Marlies Dersjant

Marlies Dersjant
Marlies is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Ook zij heeft ervaring als leerkracht en als intern begeleider. Marlies heeft de Pabo afgerond en de Master Special Educational Needs. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Door de toewijding en positieve benadering haalt Marlies het beste in kinderen naar boven.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 46 47 24

Marlies' eigenschappen

behulpzaam
100%

sociaal
100%

positief ingesteld
100%

Empathisch
100%

 

Evelien Prot

Evelien Prot
Evelien is al meer dan 15 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Zij heeft zowel ervaring als leerkracht als intern begeleider. Qua opleidingen heeft zij de Pabo en de Master Onderwijskunde afgerond. Bovendien is zij gecertificeerd faalangst- en beelddenktrainer. Evelien haar kracht is de humor die ze in haar leerwijze verwerkt, wat ervoor zorgt dat kinderen spelenderwijs leren.

Telefonisch bereikbaar via: 06 13 06 45 60

Eveliens eigenschappen

geduldig
100%

oplossingsgericht
100%

betrouwbaar
100%

enthousiast
100%

Itha Korzec

Itha Korzec
Ik ben Itha en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding, ik doe de Pabo aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat ik mij graag wil ontwikkelen in differentiatie en diversiteit ga ik ook stage lopen in het speciaal onderwijs, om hierin nieuwe ervaringen op te doen. Elke dag is anders en ik vind het werken en leren met kinderen een betekenisvol beroep. Naast mijn educatieve ervaring met kinderen heb ik op pedagogisch en organisatorisch gebied ervaring door gewerkt te hebben als nanny en kids party planner. Ik ben in de omgang met kinderen sociaal en spontaan. Het belangrijkste vind ik dat een kind bij mij op zijn of haar gemak is.

Telefonisch bereikbaar op 06-55 52 32 98

Suzanna Schaap

Suzanna Schaap
Ik ben Suzanna en ik ben 21 jaar. Ik studeer Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht en volgend jaar ga ik de premaster Orthopedagogiek volgen. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende stageorganisaties en heb ik kinderen ondersteund om zich op zowel cognitief- als sociaal-emotioneel vlak te ontwikkelen. Dit hoop ik tijdens het bijles geven voort te zetten. Ik ben sociaal, enthousiast en geduldig en vind het belangrijk dat ik een goede, vertrouwelijke band opbouw met de kinderen.

Telefonisch bereikbaar via: 06 83 41 96 33

Shally Weegenhuisen

Shally Weegenhuisen
Mijn naam is Shally Weegenhuisen en momenteel ben ik leerkracht van groep 4 op De Vlaamse Reus in Amsterdam Nieuw-West. Ook studeer ik aan de Universiteit van Amsterdam en volg daar de premaster voor orthopedagogische wetenschappen. Tijdens deze studie leer ik hoe ik met leerlingen om moet gaan die in hun ontwikkeling stagneren. Deze nieuwe kennis ga ik ook inzetten tijdens mijn werkzaamheden bij De Juffies.

Telefonisch bereikbaar via: 06 51 14 03 40

Doris Mathot

Doris Mathot
Mijn naam is Doris Mathot. Ik ben 22 jaar en ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds mijn dertiende pas ik op kinderen en daardoor ben ik gaan beseffen dat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Om deze reden ben ik gaan studeren aan de PABO. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en ik vind het onwijs leuk om nu bij de Juffies te werken! Zo kan ik kinderen helpen met datgene waar zij moeite mee hebben en gelijk een goed gevoel meegeven naar huis!

Telefonisch bereikbaar via: 06 41 19 65 46

Mathilde Brusche

Mathilde Brusche
Ik ben Mathilde en ik ben 22 jaar oud. In het verleden heb ik twee jaar aan de PABO gestudeerd en momenteel zit ik in het eerste jaar van communicatie aan de Hogeschool van Utrecht. Door mijn verschillende stages op scholen en eerdere werkzaamheden bij De Juffies heb ik veel ervaring in het werken met kinderen en de verschillende leerlijnen op school. Tijdens de bijlessen vind ik het belangrijk dat de kinderen op een leuke manier hulp krijgen, waarna ze met een goed en voldaan gevoel weer naar huis gaan.

Telefonisch bereikbaar via: 06 24 85 21 02

Locatie Amsterdam

Bezoekadres:
Newtonstraat 4
Amsterdam
06-13464724 / 06-13064560

Postadres:
Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag
13.00 – 19.00 uur

Bijlesperiodes 2019-2020
26 aug – 18 okt periode 1
28 okt – 20 dec periode 2
6 jan – 14 feb periode 3
24 feb – 24 april periode 4
11 mei – 03 juli periode 5

Bijlesperiodes 2020-2021:
17 aug – 9 okt periode 1
19 okt – 18 dec periode 2
4 jan – 19 feb periode 3
1 maart – 30 april periode 4
10 mei – 9 juli periode 5
CONTACT

Activiteiten
Sterker Staan start 5 februari 2020, op basis van voldoende aanmeldingen
Beelddenktraining: individueel aanmelden